Категорії Інформація
Каси Додати подію
16 травня 2023

Христина Соловій

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Народний Дім
м. Червоноград, пр-т Шевченка, 15

Про подію

Христина Соловій приїздить з концертом у Червоноград

Українська співачка, наша співуча пташечка, Христина Соловій активно гастролює Україною та світом, щоб зустрітися зі своїми шанувальниками у різних куточках нашої планети. А ось у святкове 8 березня Христина Соловій приїздить з концертом у Червоноград, де вона виступить у будинку культури «Народний дім».

Співачка підготувала для своїх шанувальників патріотичну програму «Українська лють», яка увібрала в себе низку синглів на воєнну тематику, а також ранні твори. 

Подія присвячена кожному українцю, воїнам та народу, а ось частина коштів з концертів піде на благодійну справу. Тому ви вже зараз можете купити квитки й бути впевненими, що зустріч з Христиною Соловій – це можливість на кілька годин забути про тривоги та допомогти країні перемогти.

Ще більше концертів у Червонограді можна подивитися на афіші сайту «Kontramarka».

Пісні як зброя

Культурний фронт України – це таємна зброя, яка об'єднує мільйони українців по всьому світові. Чому? Бо в тих піснях живе наша рідна мова, наша культура, наша історія.

Христина Соловій у своєму репертуарі має безліч пісень запозичених з народної творчості, а також власні твори. Більшість з них ви почуєте на концерті у Червонограді. Тому приготуйтесь, разом ми будемо співати ваші улюблені – «Українська лють», «Юність», «Хто як не ми» та багато інших композицій.

Зустрінемось!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код